Sobre nosaltres

 

Som Grup Morera, una empresa familiar amb molta història 

 

Els orígens de Grup Morera se situen a Olot, quan l’any 1955 el sr. Domènec Morera obre una botiga destinada a la venda de productes del camp. Amb els anys, es desenvolupa un comerç a l’engròs que, amb el nom de Morera Agrocomerç, distribueix llavors, pinsos, adobs i fitosanitaris. Fins a dia d’avui, l’empresa ha inaugurat fins a dotze punts de venda especialitzats en “productes de la terra i per a la terra”, distribuïts per les comarques de Girona i Barcelona.

Amb el propòsit de diversificar, l’any 2003 es crea una empresa dedicada a la jardineria esportiva. RoyalVerd s’ha especialitzat en el sector del futbol i avui lidera el mercat en la construcció i manteniment de camps de gespa.

Les darreres inversions del grup s’han centrat en el sector turístic. Amb el nom de CM Restaurants i Allotjaments, l’empresa explota actualment dos restaurants, un hotel 4* i 16 apartaments, tots situats a la comarca de la Garrotxa.

VISITA ELS NOSTRES WEBS

CM Restaurants i Allotjaments ha estat beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional objectiu del qual és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de l’informació i les comunicacions i l’accés a les mateixes, gràcies al que ha pogut actualitzar en termes de comunicació per a millorar la competitivitat i productivitat de l’empresa. Per això ha comptat amb el recolzament de TICCámaras de la Cambra de Comerç de Girona.

per dubtes, suggeriments o simplement per saludar

Contacta amb nosaltres

972 27 26 11

info@labrasera.cat

686 324 215

Formulari de contacte

10 + 8 =

Fes la teva reserva

Truca per encarregar
la teva taula

972 27 26 11

També pots reservar
per whatsapp

686 324 215