La nostra cuina

 

T’oferim el menú setmanal, la carta i els menús especials. I podràs venir a La Brasera o emportar-t’ho. També pots venir a esmorzar!

MENÚ TXULETÓ

28€ / persona

mínim 2 persones

 

Amanida la Brasera

·
Txuletó d’1 kg a la brasa i patata al caliu

·
Postres a la carta

·
Pa, aigua i vi criança DO Rioja

MENÚ CAP DE SETMANA

20,80€

 

PRIMERS PLATS A ESCOLLIR
Piquillos farcits amb brandada de bacallà
Musclos de roca oberts al foc de brasa
Patates farcides de carn
Amanida de formatge de cabra i fruita seca
Caneló de foie i confit d’ànec amb beixamel
Verdures a la brasa amb romesco i almadroc
Lasanya de verdures amb salsa de pebrots

·
SEGONS PLATS A ESCOLLIR
Peus de porc a la brasa amb julivertada
Peix del dia a la brasa
Xai a la brasa amb patata al caliu
Medalló de vedella amb bolets variats
Bacallà a la brasa (supl. 5€)
Confit d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez
Entrecot de vedella 500 gr. (supl. 5€)

·
POSTRES A ESCOLLIR
Volcanet de xocolata negra
Iogurt de la Fageda amb fruits vermells
Flam d’ou de la casa amb carquinyolis
Fruits secs amb tap de moscatell
Escuma de la Brasera i gelat al gust
Pastís del dia

·
Pa i aigua

MENÚ PER A GRUPS

25€ – Amb reserva prèvia

 

EN UN PLAT ELS SERVIREM UN TASTET AMB ELS MILLORS PRODUCTES DE LA BRASERA

Coca de fleca amb pernil
Amanida amb fruita de temporada
Cruixent de formatge
Sopa de meló
Croqueta de rostit
Patata farcida de carn arrebossada

·
SEGONS A ESCOLLIR
Xai a la brasa amb patata al caliu
Peix del dia a la planxa amb verduretes
Confit d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez
Sípia a la planxa amb all i julivert
Peus de porc a la brasa amb julivertada
Medalló de vedella amb bolets variats
Entrecot de vedella de 500gr (supl. 5€)
Bacallà a la brasa (supl. 5€)

·
POSTRES A ESCOLLIR
Volcà de xocolata negra amb gelat de mandarina
Iogurt de la Fageda amb fruits vermells
Flam d’ou de la casa amb carquinyolis
Mouse amb gelat
Pastís del dia

Pa, aigua i vi de la casa

 

Comença el dia amb nosaltres

A partir de les 9h del matí, La Brasera obre les portes per oferir-te un esmorzar amb el que començaràs molt bé el dia. Tenim combos de brioixeria o entrepans amb beguda.

i si ho prefereixes…

Plats a la carta

Primers, segons i postres a mida

Primers plats

 

Piquillos farcits de bacallà 9,00
Lasanya vegetal amb beixamel de pebrots 9,00
Verdures a la brasa amb salsa romesco 9,00
Amanida amb fruits del temps i cruixent de formatge 9,00
Pasta amb salsa bolonyesa o pesto 7,00
Musclos de roca al foc de brasa 9,75
Pop a la brasa amb llit de patata 8,00
Carpaccio de gamba amb olivada 12,00
Caneló de foie i ànec 9,00
Patates farcides de carn 8,00

Plats principals cuits al foc de brasa

Xuletó de vedella 1kg amb patata al caliu 32,00
Entrecot de vedella amb patata al caliu 16,50
Mitjana de vedella amb patata al caliu 12,00
Hamburguesa de vedella amb formatge fos 9,50
Xai a la brasa amb patates fregides 14,00
Peus de porc a la brasa amb salsa julivertada 9,50
Confit d’ànec amb peres 12,00
Bacallà amb samfaina 14,00
Sèpia a la planxa amb salsa d’all i julivert 10,00

Postres

 

Suc de taronja natural amb gelat de vainilla 4,50
Gelat de cafè amb ratafia 4,50
Volcà de xocolata amb gelat de mandarina 4,50
Tulipa amb crema de llimona i cruixents 4,50
Pastís de formatge amb melmelada de maduixa de la casa 4,50
Flam d’ou amb carquinyolis 3,50

Tenim un plat per tu

Opcions per a vegans i intoleràncies

A El Restaurant La Brasera trobaràs una selecció de plats especials per a tu; tant si ets vegetarià, vegà o tens alguna intolerancia o al·lèrgia, a La Brasera podràs gaudir d’un àpat a la teva mida. També tenim pa sense gluten!

Horari Restaurant

DE DIMARTS A DIJOUS 10:00h – 18:00h

DIVENDRES 10:00h – 18:00h i de 20:00h - 00:00h

DISSABTE 11:00h – 18:00h  i de 20:00h - 00:00h

DIUMENGE  11:00h – 18:00h

DILLUNS TANCAT Per descans del personal

Fes la teva reserva

Truca per encarregar la teva taula

972 27 26 11

També pots reservar per WhatsApp

686 324 215